Cadavrul găsit pe un munte din California este al lui Julian Sands. Actorul dispăruse de 5 luni

Cadavrul găsit pe un munte din California este al lui Julian Sands. Actorul dispăruse de 5 luni
| Foto: bbci.co.uk

Corpul actorului britanic Julian Sands, dispărut din ianuarie, a fost identificat, au anunțat marți autoritățile din California, după ce rămășițe umane au fost descoperite de excursioniști pe muntele unde a dispărut.

„Procesul de identificare a cadavrului găsit pe Muntele Baldy la 24 iunie 2023 a fost finalizat și a dus la identificarea pozitivă a lui Julian Sands”, a anunțat Biroul șerifului din San Bernardino într-un comunicat citat de Le Figaro.

„Cauza morții este în curs de investigare, în așteptarea rezultatelor unor teste suplimentare”, a adăugat acesta. Rămășițele umane au fost găsite în sălbăticie sâmbătă dimineață de către excursioniști, la cinci luni de la dispariția actorului.

Julian Sands, care s-a făcut cunoscut în 1985 pentru rolul său din filmul „Room With A View”, de James Ivory, a dispărut în ianuarie de pe Muntele San Antonio, cunoscut și sub numele de Baldy, cel mai înalt vârf din lanțul muntos San Gabriel, în apropiere de Los Angeles, la o altitudine de 3.000 de metri.

Actorul, în vârstă de 65 de ani, era un montaniard experimentat care spunea că era cel mai fericit atunci când se afla „lângă vârful unui munte într-o glorioasă dimineață rece”. California fusese lovită de o serie de furtuni violente în decembrie și ianuarie, însoțite de căderi abundente de zăpadă pe lanțurile muntoase, inclusiv pe Muntele San Antonio.

Vârful unde a dispărut actorul este o destinație populară pentru locuitorii din Los Angeles. Șeriful comitatului San Bernardino a declarat în momentul dispariției că această ascensiune este din ce în ce mai periculoasă, cu opt decese cunoscute între 2017 și 2022, a transmis g4media.ro

Comenteaza