Care este starea Regelui Charles, recent diagnosticat cu cancer

Care este starea Regelui Charles, recent diagnosticat cu cancer

Palatul Buckingham a anunţat luni că, în urma unor teste la care a fost supus cu prilejul tratamentului pentru hipertrofie benignă de prostată, Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Regele Charles al III-lea se simte ”extrem de bine”, a afirmat soţia suveranului britanic, regina Camilla, cu prilejul primului ei angajament public după ce monarhul în vârstă de 75 de ani a fost diagnosticat cu cancer, informează Reuters.

Vorbind cu unul dintre participanţii la un concert de caritate găzduit de Catedrala Salisbury din sudul Angliei, regina Camilla a spus că soţul ei a fost impresionat de mesajele de susţinere primite din partea publicului.

”Se simte extrem de bine în circumstanţele date”, a spus ea. ”A fost foarte impresionat de toate scrisorile şi mesajele pe care le-a primit de peste tot. Au fost încurajatoare”, a adăugat regina Camilla.

Anunțul că Regele a fost diagnosticat cu o formă de cancer a fost făcut la începutul acestei săptămâni, după ce monarhul a suferit o intervenție chirurgicală la prostată.

Comenteaza