Care sunt pretențiile lui Robbie Williams la concertul de pe 19 august din România

Care sunt pretențiile lui Robbie Williams la concertul de pe 19 august din România

Robbie Williams este așteptat cu sufletul la gură la prima ediție a festivalului Summer in the City, desfășurat în perioada 18-19 august la București.

Superstarul Robbie Williams va face cel mai tare show, exact cum se cuvine unuia dintre cei mai mari entertaineri ai momentului.

Pentru că este un artist care se respectă, Robbie Williams a avut și câteva cerințe pe măsură iar organizatorii Summer in the City îi vor face pe plac!

În spiritul sustenabilității, echipa artistului a solicitat instalarea de coșuri de reciclare în zonele cheie ale locației, încurajând publicul să contribuie la protecția mediului.

Totodată, meniul va include produse locale și organice, iar opțiunile vegetariene, vegane, fără gluten și paleo vor satisface toate preferințele culinare.

Atenția pentru detalii se extinde și la bucătăria spectacolului. Trupa și echipa  elebrului artist sunt preocupate de aspectele ecologice, astfel încât meniul va conține mâncăruri delicioase și sănătoase, cu un accent pe produse organice și locale.

O varietate de opțiuni vor fi disponibile pentru vegetarieni, vegani și persoanele care urmează diete fără gluten sau paleo, potrivit ciao.ro.

Crew-ul cuprinde 20 vegetarieni iar pentru mâncare se vor folosi tacâmuri de inox și vesla de ceramică! Din meniu nu lipsesc:

  • Untul de arahide natural (bio/sănătos), untul natural de migdale (bio/sănătos)
  • Fructele proaspete pentru amestecare (banane, fructe de pădure, mere, portocale
  • 20 burrito-uri pentru micul dejun
  • Multă gheață

 

Comenteaza