Foto Cine este ”măcelarul din Bucha”, responsabil pentru masacrarea a sute de civili. Hackerii Anonymous au aflat

Cine este ”măcelarul din Bucha”, responsabil pentru masacrarea a sute de civili. Hackerii Anonymous au aflat
| Foto: https://i.stopcor.org/news

Hackerii Anonymous, care poartă un război informatic cu Rusia din momentul în care Kremlinul a ordonat invadarea Ucrainei, au aflat numele colonelului supranumit „măcelarul din Bucha” și i-au făcut publică fotografia. 

Hackerii Anonymous au publicat pe Contul de Twitter Anonymous Operation numele și fotografia colonelului care se face vinovat de masacrul din localitatea ucraineană Bucha, transmite libertatea.ro.

„Locotenent-colonelul Omurbekov Azatbek Asanbekovici, unitatea militară 51460, comandantul celei de-a 64-a brigăzi de puști motorizate (Habarovsk) este responsabil pentru masacrul din Bucha”, e textul care însoțește imaginea publicată de Anonymous.

Cine este ”măcelarul din Bucha”, responsabil pentru masacrarea a sute de civili. Hackerii Anonymous au aflat

Numele lui Asanbekovici apare și într-o declarație a consilierului prezidențial ucrainean Alexei Arestovici. Acesta a scris că unitatea militară pe care o comandă Asanbekovici a fost staționată în Bucha, în nord-estul Kievului.

După ce au fost publicate ororile cauzate de armata rusă în Bucha, oficialii ucraineni au promis că îi vor vâna pe „măcelarul din Bucha” și pe soldații lui. Sute de civili au fost uciși în oraș de forțele ruse de la invazie până la retragerea din zona Kievului.

Comenteaza