Coronavirus: Tenorul Placido Domingo a fost externat din spital, după ce suferise complicaţii asociate COVID-19

Coronavirus: Tenorul Placido Domingo a fost externat din spital, după ce suferise complicaţii asociate COVID-19
| Foto: shutterstock

Tenorul spaniol Placido Domingo a anunţat luni că a fost externat din spitalul din Acapulco, din sudul Mexicului, unde a fost internat după ce a suferit complicaţii asociate COVID-19, informează AFP.

"Sunt acasă, mă simt bine. Din fericire, când au apărut primele simptome mă aflam, ca întotdeauna, sub supraveghere medicală din cauza vârstei mele şi a celorlalte boli de care sufăr. Prin urmare, a fost suspectată imediat o infectare cu COVID-19 şi acest lucru m-a ajutat foarte mult", a spus cântăreţul de operă, în vârstă de 79 de ani, citat într-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook.

Placido Domingo a precizat că urmează tratament medical şi se odihneşte în casa sa din Acapulco, o staţiune de pe litoralul mexican, situată la 400 de kilometri de Ciudad de Mexico.

Artistul a anunţat anterior că a avut rezultate pozitive la testul pentru noul coronavirus.

El şi-a îndemnat din nou fanii să urmeze indicaţiile autorităţilor sanitare şi distanţarea socială pentru a stopa pandemia şi să rămână în case cât mai mult posibil.

Placido Domingo este vizat de mai multe luni de acuzaţii de hărţuire sexuală, motiv pentru care a renunţat la postul său de director al Operei din Los Angeles şi a anulat mai multe recitaluri şi spectacole.

Comenteaza