Dezvăluiri cutremurătoare de la atacul armat din Mexic! O copilă de 11 ani s-a salvat, prefăcându-se că e moartă

Dezvăluiri cutremurătoare de la atacul armat din Mexic! O copilă de 11 ani s-a salvat, prefăcându-se că e moartă
| Foto: observatornews.ro

O elevă în vârstă de 11 ani din Texas, a supraviețuit atacului armat din școala la care învăța, după ce s-a prefăcut că e moarte și s-a acoperit cu sângele unui prieten.

Miah Cerrillo a fost nevoită să privească cum învățătoarea și prietenii ei au fost împușcați de un pistolar singuratic care a masacrat 19 elevi și doi profesori înainte de a fi ucis de forțele de ordine.

Fata a intrat rapid în ceea ce mătușa ei a descris ca fiind „modul supraviețuitor”, făcându-se să pară rănită, ungându-și pe corp sângele unei prietene neidentificate.

„Miah a luat sângele și l-a pus pe ea ca să se prefacă moartă”, a declarat mătușa fetei, Blanca Rivera, într-un interviu acordat postului de știri KPRC. Fratele lui Rivera a declarat că Miah a suferit răni ușoare, adăugând că ea a fost spitalizată pentru tratament, dar că între timp a fost externată.

Potrivit unei campanii GoFundMe organizată pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor medicale ale fetei, aceasta avea fragmente de glonț în spate. Familia ei a mai spus că această încercare terifiantă a lăsat-o traumatizată.

„Va avea nevoie de mult ajutor cu toate traumele prin care trece”, a declarat Abigale Veloz, mama lui Miah și organizatoarea campaniei de strângere de fonduri. „Vom avea nevoie de ajutor cu cheltuielile medicale care i-au fost cauzate de fragmentul de glonț de pe spate.”

Înainte ca Miah să se prefacă moartă, ea a reușit să ia telefonul Evei Mireles – o profesoară care a fost ucisă în timpul împușcăturilor în masă – și a sunat la 911 pentru ajutor. În încercarea de a supraviețui, Miah a decis să se întindă deasupra colegei sale rănite, astfel încât amândouă să pară moarte. Colega încă mai respira atunci când a încercat să prevină ca prietena ei să fie rănită și mai mult, acoperind-o, dar colega lui Miah a cedat între timp în urma rănilor suferite, a confirmat tatăl ei, Miguel Cerillo.

Adalynn Ruiz, fiica lui Mireles, a declarat pe Facebook că mama ei a murit încercând să își protejeze elevii după ce „a sărit altruist în fața” copiilor, potrivit alephnews.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza