Doliu la Hollywood: Actorul Treat Williams A MURIT într-un accident de motocicletă

Doliu la Hollywood: Actorul Treat Williams A MURIT într-un accident de motocicletă

Agentul lui Treat Williams a confirmat decesul actorului într-o declarație pentru The Hollywood Reporter.

Actorul în vârstă de 71 de ani, se afla pe o motocicletă când s-a ciocnit frontal de o mașină pe Route 30, lângă Dorset, a declarat poliția de stat din Vermont într-un comunicat. O investigație inițială a poliţiştilor a indicat faptul că șoferul mașinii „s-a oprit, a semnalizat la stânga și apoi a virat spre motocicleta Honda VT700c din 1986, condusă de Williams.

Williams nu a putut evita o coliziune și a fost aruncat de pe vehicul. El a suferit răni grave și a fost transportat cu avionul la Centrul Medical Albany din Albany, New York, unde a fost declarat decedat”.

Richard Treat Williams s-a născut pe 1 decembrie 1951, în Stamford, Connecticut, și a crescut în Rowayton. Casa în care a trăit era deținută de Judy Abbott, fiica renumitului regizor de pe Broadway George Abbott, și Bobby Griffith. Actorul era căsătorit din 1988 cu Pam Van Sant, cu care avea doi copii: Gill și Elinor. Williams era un pilot pasionat și iubea să meargă la schi.

Actorul nominalizat la Emmy este cunoscut și pentru rolurile sale din filmele „Everwood” și „Prince of the City”, „Hair”, „Grease”, „A Streetcar Named Desire” și „The Late Shift”. În „Everwood”, Williams l-a interpretat pe Dr. Andrew „Andy” Brown din 2002 până în 2006, câştigând două nominalizări ale Screen Actors Guild.

Williams și-a făcut debutul pe ecran ca polițist în filmul din 1975 „Deadly Hero”, regizat de Ivan Nagy. Actorul a jucat în mai multe filme, printre care „The Eagle Has Landed”, „Once Upon a Time in America”, „127 Hours” şi „Run Hide Fight”.

Printre alte roluri ale sale de televiziune se numără „Law & Order: Special Victims Unit”, „Chicago Fire”, „Hawaii Five-0”, „Blue Bloods”, „White Collar” şi „The Simpsons”. Williams a jucat, de asemenea, rolul lui Danny Zuko în musicalul de pe Broadway „Grease”, din 1972 până în 1980.

Comenteaza