Donald şi Melania Trump se contrazic în privinţa purtării măştii de protecţie

Donald şi Melania Trump se contrazic în privinţa purtării măştii de protecţie
| Foto: twimg.com

Masca de protecţie este motiv de ceartă în cuplul prezidenţial american. Donald şi Melania Trump se contrazic. Ea ne recomandă să purtăm mască, el spune că nu o va face. Disputa vine după ce autoritatea sanitară din SUA a recomandat purtarea măştilor de protecţie.

Masca de protecţie este motiv de ceartă în cuplul prezidenţial american. Donald şi Melania Trump nu împărtăşesc aceeaşi opinie şi nu au ţinut asta doar pentru ei. După ce liderul de la Casa Albă a spus public că nu va purta mască, prima-doamnă a Statelor Unite a ieşit cu un mesaj opus.
 
„În timp ce CDC (Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, n.r.) continuă să studieze răspândirea COVID-19, le recomandă oamenilor să îşi acopere faţa în spaţiile publice, unde măsurile de distanţare socială sunt greu de respectat, cum sunt magazinele alimentare şi farmaciile. Ţineţi minte! Măştile nu înlocuiesc importanţa distanţării sociale, este doar o altă măsură recomandată cu ajutorul căreia toţi putem rămâne sănătoşi".
 
„Eu nu voi purta una. Este o recomandre pe care ei o fac. Este un lucru pe care nu vreau să îl fac. Nu mă văd stând în Biroul Oval, în spatele frumosului birou Resolute, măreţului birou Resolute. Mă gândesc că purtarea unei măşti în timp ce întâmpin preşedinţi, premieri, dictatori, regi, regine, cumva nu e pentru mine. Poate mă voi răzgândi".
 

Comenteaza