Preşedintele Trump a distribuit o scrisoare în care protestatarii din faţa Casei Albe sunt numiţi „terorişti”

Preşedintele Trump a distribuit o scrisoare în care protestatarii din faţa Casei Albe sunt numiţi „terorişti”
| Foto: profimedia

Preşedintele Donald Trump a distribuit, joi o seară, pe Twitter, o scrisoare în care protestatarii paşnici care au fost dispersaţi cu forţa din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, sunt numiţi „terorişti”, scrie CNN.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Preşedintele a distribuit scrisoarea scrisă de fostul său avocat, John Dowd, şi adresată fostului secretar al Apărării, James Mattis, transmite Mediafax

"Protestatarii falşi de lângă Lafayette nu au fost paşnici şi nu sunt reali", scrie Dowd. "Sunt terorişti care folosesc studenţi plini de ură pentru a arde şi distruge. Au abuzat şi au nu au arătat respect faţă de poliţiştii care pregăteau zona pentru impunerea restricţiilor începând cu ora 19.00", continuă avocatul.

Scrisoarea distribuită de Trump vine la o zi după ce fostul secretar al Apărării a transmis, miercuri, după mai multe zile de proteste că „Donald Trump este primul preşedinte din viaţa mea care nu încearcă să unească poporul american - nici măcar nu se preface că încearcă. În schimb, el încearcă să ne dividă", a scris Mattis în mesajul său publicat de The Atlantic. „Vedem sunt consecinţele a trei ani de efort deliberat în această direcţie. Asistăm la consecinţele a trei ani fără o conducere matură”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza