Cadavrul unei femei, găsit pe scaunul din sufragerie după mai bine de doi ani de la deces

Cadavrul unei femei, găsit pe scaunul din sufragerie după mai bine de doi ani de la deces

În Italia, la Como, regiunea Lombardia, care a avut parte în pandemie de unul dintre cele mai severe lockdown-uri a apărut un caz greu de imaginat care reflectă drama singurătăţii. O femeie a fost găsită în casă mumificată la doi ani de la deces.

Femeia nu avea rude și sau prieteni, care să o caute timp de mai bine de doi ani. Trupul mumificat a fost găsit pe un scaun din sufragerie, menționează La Repubblica, citată de rotalianul.com

Este vorba despre Marinella Beretta, 70 de ani, locuia într-o vilă mică, de pe via Comum Oppidum, de la periferia orașului. Aceasta îşi vânduse proprietatea unui elvețian, dar cu drept de a locui până la moarte.

Vecinii l-au sunat de curând pe noul proprietar deoarece vântul a provocat mai multe daune la copacii din grădina vilei și astfel au descoperit în casă trupul fără viață al femeii, într-o stare avansată de descompunere. După primele verificări se pare că septagenara era moartă de peste doi ani.

Femeia, originară din Erba, nu avea rude, prieteni și nici cunoscuți apropiați. Doi ani de zile nimeni nu i-a bătut la ușă și nimeni nu a căutat-o. Vecinii, nemaivăzând-o, credeau că s-a mutat. Elvețianul care plătea regulat doamnei banii pentru vânzare, a explicat el, nu a mai putut să o contacteze de câteva luni bune.

Bărbatul a sunat la ușă și cum nu a primit niciun răspuns a sunat la poliție. Agenții, odată intrați în locuință, au descoperit pe un scaun din salonul casei trupul mumificat al femeii. Prima ipoteză este că pensionara a murit în urmă cu doi ani, din cauze naturale. Ultima dată a fost văzută în septembrie 2019. Urmează ca procurorul să decidă dacă va fi efectuată autopsia.

Comenteaza