FBI s-a implicat în cazul dispariției Mădălinei Cojocari, minora de 11 ani, dispărută de o lună

FBI s-a implicat în cazul dispariției Mădălinei Cojocari, minora de 11 ani, dispărută de o lună

Mădălina Cojocari, o  fetiţă de 11 ani a dispărut la 23 noiembrie 2022, din Carolina de Nord, SUA, însă părinții nu au anunțat Poliția timp de mai multe săptămâni.

FBI s-a implicat deja în cazul dispariției Mădălinei , iar anchetatorii au percheziţionat locuința părinţilor fetiţei, plecând de acolo cu pungi mici de hârtie, cel puțin o cutie și o pungă mare de plastic neagră, a transmis wsoctv.com.

FBI s-a implicat în cazul dispariției Mădălinei Cojocari, minora de 11 ani, dispărută de o lună

Documentele judecătorești obținute de Canalul 9 miercuri spun că mama Mădălinei și-a sunat familia în Moldova, în Europa de Est. Mama, Diana Cojocari, le-ar fi spus acestora că fiica ei a dispărut. Cojocari le-a spus detectivilor că „ea credea că soțul ei și-a pus familia în pericol, dar nu știa ce s-a întâmplat cu Mădălina”, potrivit documentelor judecătorești.

Însă Diana Cojocari și tatăl vitreg al Mădălinei, Christopher Palmiter, sunt acuzați că nu au raportat un copil dispărut şi au fost arestaţi.

Un consilier școlar s-a dus la domiciliul Mădălinei pe 12 decembrie pentru a discuta cu părinții ei, deoarece ea lipsea din 21 noiembrie, potrivit documentelor instanței. Nimeni nu a răspuns, așa că o notă de absentism a fost lăsată la ușă.

Pe 14 decembrie, consilierul școlar a contactat-o ​​pe Cojocari, care i-a spus că o va aduce pe Mădălina la școală a doua zi pentru a vorbi despre absente. Pe 15 decembrie, documentele instanței spuneau că Cojocari a ajuns la școală fără Mădălina. În timpul acelei întâlniri, Cojacari a spus că Mădălina a dispărut din 23 noiembrie.

Cojocari a spus că s-a certat cu Palmiter în acea noapte. În dimineața următoare, Palmiter a mers cu mașina la casa familiei sale din Michigan pentru a recupera câteva obiecte, potrivit documentelor instanței. Mama Mădălinei a spus poliției că a așteptat până pe 26 noiembrie până când soțul ei s-a întors din Michigan înainte de a întreba dacă știe unde se află fiica ei.

Pe 21 noiembrie, Mădălina a coborât dintr-un autobuz școlar în Cornelius. Aceasta a fost ultima dată când poliția a spus că a văzut-o cineva, cu excepția părinţilor ei.

loading...
Comenteaza