Haos în Rusia după anunțul lui Putin! Companiile aeriene rusești nu mai vând bilete pentru bărbații între 18 și 65 de ani

Haos în Rusia după anunțul lui Putin! Companiile aeriene rusești nu mai vând bilete pentru bărbații între 18 și 65 de ani

După ce Vladimir Putin a anunțat mobilizarea militară parțială, companiile aeriene rusești au oprit vânzările de bilete bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

Încă de ieri, cu o zi înainte de anunțul lui Putin privind mobilizarea parțială a rezerviștilor, cererea de bilete de avion către țările în care mai pot călători rușii a crescut brusc, iar pe astăzi s-au epuizat rapid. Miercuri, companiile aeriene ruse ar fi primit ordin să nu mai vândă bilete bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, scrie presa internațională. 

„Companiile aeriene rusești au încetat să mai vândă bilete bărbaților ruși cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, cu excepția cazului în care aceștia pot face dovada aprobării de călătorie din partea Ministerului Apărării”, potrivit contului de Twitter WhereisRussiaToday.

Mai mult, tot de astăzi, site-ul Căilor Ferate Ruse, rzd.ru, a fost blocat sau dezactivat.

Mobilizarea militară parţială, anunțată miercuri de președintele rus Vladimir Putin, pentru îndeplinirea obiectivelor "operaţiunii militare speciale" în Ucraina, ar viza aproximativ 300.000 de persoane.

Comenteaza