Imagini dramatice de la criza din Afganistan. Doi oameni au căzut din avion când încercau să fugă din țară

Imagini dramatice de la criza din Afganistan. Doi oameni au căzut din avion când încercau să fugă din țară
| Foto: stirileprotv.ro

Haosul a pus stăpânire pe Afganistan, după ce talibanii au preluat ieri controlul capitalei Kabul. Aeroportul capitală a fost luat cu asalt de mii de oameni disperați să fugă din țară, de teama noii puteri.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Avioanele pline cu oameni au putut să mai decoleze până luni dimineață de pe Aeroportul Internațional Hamid Karzai din Kabul, când toate zborurile comerciale au fost suspendate. Autoritatea aeroportuară i-a îndemnat fără succes pe localnici să nu aglomereze aeroportul, transmite tolonews.com, citați de alephnews.ro.

În acest context, televiziunea indiană Republic a transmis imagini dramatice cu doi oameni care cad dintr-un avion care a decolat din Kabul.

Imagini publicate pe rețelele sociale arată cum oamenii disperați să fugă din calea talibanilor au luat cu asalt aeroportul și au ajuns inclusiv pe pistă. 

În acest timp, elicopterele de luptă Apache ale armatei americane au fost filmate cum zboară extrem de aproape de pământ ca să elibereze calea de rulare, pentru ca un avion C-17 să poată decola. De asemenea, oamenii se agață de roțile avionului în timp ce acesta încearcă să decoleze.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza