Incident TRAGIC lângă Viena! Un elev român A MURIT în timpul unei excursii cu școala în Austria

Incident TRAGIC lângă Viena! Un elev român A MURIT în timpul unei excursii cu școala în Austria
| Foto: Kurier

Copilul în vârstă de 13 ani a fost găsit fără viață în fața hotelului în care erau cazați elevii, situat într-un orășel de lângă Viena.

Băiatul, care vizita Austria alături de colegii de clasă, a fost găsit mort în fața hotelului în această dimineaţă. Copilul a murit după ce ar fi căzut de la fereastra hotelului.

Poliţia din Austria a deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a produs tragedia.

Potrivit stiri.tvr.ro, Ministerul de Externe a confirmat cele întâmplate. Băiatul ar fi făcut parte dintr-un grup de 30 de elevi români care erau în tabără cu doi însoţitori adulţi.

"Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Viena a fost notificată cu privire la incidentul petrecut în localitatea Wiener Neustadt, în dimineața zilei de 1 decembrie 2023, soldat cu decesul unui cetățean român minor. Acesta se afla pe teritoriul austriac împreună cu un grup de elevi și însoțitori din România.

În acest context, reprezentanții Ambasadei României la Viena au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile austriece pentru a obține informații oficiale suplimentare cu privire la circumstanțele producerii incidentului.

Comenteaza