Interviu dureros cu soția românului răpit de teroriștii Hamas. Femeia face un apel disperat: „E doar un tată, nu a vrut să facă rău nimănui. Vă rog să-l aduceți înapoi”

Interviu dureros cu soția românului răpit de teroriștii Hamas. Femeia face un apel disperat: „E doar un tată, nu a vrut să facă rău nimănui. Vă rog să-l aduceți înapoi”

Soția românului ținut ostatic de teroriștii Hamas a oferit un interviu în care a vorbit despre situația soțului său.

„Am primit informația că soțul meu e dispărut. Știm că nu este în Israel, dar nu știm situația momentan. Nu știu. E tată, are o familie. Vrea să ne protejeze. Nu știu exact, la 3 dimineața am vorbit cu ei, au spus că el e bine, dar nu poate vorbi și n-am mai auzit nimic de el.

Așa cred, nu știm. El nu e în Israel.  E doar un tată, nu a vrut să facă rău nimănui. Crede în pace, în familia lui, în bunicii săi... Ei nu sunt în țară, sunt născuți în România. Vreau doar să trăiască în pace și să nu facă rău nimănui...

Vă rog să-l aduceți înapoi... Sper în primul rând că e în viață... S-ar putea să fie și mort, deci sper că trăiește. Și sper să se întoarcă acasă curând pentru că dacă stă acolo e periculos. Timpul trece... Foarte repede, cred că de câteva zile, de sâmbătă, 7 octombrie...

Mi s-a comunicat că e dispărut. Doar atât, nimic mai mult. Și acum două, trei zile am aflat că lipsește, dar că este și ostatic. Aș prefera să fie răpit, pentru că ar fi în viață”, a declarat soția românului ținut ostatic de Hamas. 

O persoană cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, semnalată iniţial în lista persoanelor dispărute, este ostatică în Fâşia Gaza, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe, potrivit DIGI24.

Comenteaza