Lavrov luptă cu Occidentul decadent îmbrăcat cu un tricou al unui artist american gay, dependent de droguri

Lavrov luptă cu Occidentul decadent îmbrăcat cu un tricou al unui artist american gay, dependent de droguri

După apariţia în media a informaţiei că ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, ar fi fost spitalizat, acesta a transmis precizări de pe terasa hotelului din Bali. Ce a urmat după aceea. 

Reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, Maria Zakharova, a publicat o imagine cu ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, pentru a demonstra că nu este spitalizat.

Însă după apariția imaginilor, ministrul rus a devenit motiv de glume pe rețelele de socializare. Acesta ar fi fost acuzat că poartă lupta cu Occidentul decadent tocmai folosindu-se, la rândul său, de elementele acestuia.

Deși în public este un dușman declarat al decadenței Occidentului, în particular Lavrov profită din plin de beneficiile acestuia, de la tehnologia de vârf, până la îmbrăcămintea creată de artiști care, potrivit doctrinei oficiale ruse, reprezintă simbolul perfect al decăderii omului occidental.

Internauţii au observat că Serghei Lavrov are pe masă un telefon iPhone, iar pe mâna ministrului rus un Apple Watch de la același producător american. Cel puțin așa au crezut utilizatorii, dar mai târziu Lavrov a spus într-un comentariu că ceea ce poartă el sunt de fapt gadgeturi de la Huawei.

Rusia este renumită pentru politica sa homofobă. Însă tricoul ministrului de Externe al Federației Ruse ar fi cu simbolul marelui artist stradal Jean-Michel Basquiat, din SUA. Potrivit doctrinei oficiale a Moscovei, ar fi catalogat drept un simbol al decadenței Occidentului: Jean-Michel Basquiat era bisexual, potrivit mărturiilor apropiaților săi, și dependent de droguri.

De altfel, Basquiat a murit la numai 27 de ani, în urma unei supradoze de heroină, după ce viața sa intrase în vrie în urma morții prietenului și mentorului său Andy Warhol.

loading...
Comenteaza