Mașina în care se afla Zelenski, lovită în Kiev. Mesajul de noapte: ”Rusia va pierde. Vom răspunde teroriștilor pentru fiecare faptă josnică”

Mașina în care se afla Zelenski, lovită în Kiev. Mesajul de noapte: ”Rusia va pierde. Vom răspunde teroriștilor pentru fiecare faptă josnică”
| Foto: https://www.facebook.com/zelenskiy.official

Mașina în care se afla președintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost lovită de un alt vehicul, în Kiev. Poliţia va investiga toate împrejurările producerii accidentului, a transmis reuters.com.

Mașina președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost implicată într-un accident de circulație la Kiev, dar acesta nu este grav rănit, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Serhii Nykyforov într-o postare pe Facebook joi dimineața.

Nykyforov - care nu a spus când a avut loc accidentul - a spus că mașina lui Zelenskiy a intrat în coliziune cu un vehicul privat. „Președintele a fost examinat de un medic, nu au fost găsite răni grave”, a spus el, adăugând că accidentul va fi investigat de poliţie.

Medicii care îl însoțeau pe Zelenski i-au oferit șoferului mașinii private ajutor de urgență și l-au transportat într-o ambulanță, a spus el. La câteva minute după ce Nykyforov și-a făcut declarația, biroul lui Zelenski a lansat videoclipul cu mesajul de noapte pe care președintele îl ține cu regularitate.

”Istoria este scrisă de oameni, niciodată de sălbatici. Evenimentele arată că singura cale de ieșire pentru soldații ruși este predarea forțelor ucrainene. Aceasta este singura opțiune care le garantează viață și atitudine în conformitate cu toate convențiile. Lovirea țintelor care nu au nicio valoare militară, lovind de fapt sute de mii de civili obișnuiți, este un alt motiv pentru care Rusia va pierde. Și nu doar acest război, ci și istoria însăși.

Sunt recunoscător tuturor războinicilor noștri! Sunt recunoscător tuturor celor care participă la operațiunile de salvare. Vom răspunde teroriștilor pentru fiecare faptă josnică a lor, pentru fiecare rachetă, pentru fiecare proiectil. Suntem capabili de asta”, a transmis Zelenski în mesajul de noapte. 

Miercuri, preşedintele Volodimir Zelenski a fost la Izium, oraș recucerit în weekend, și a arborat steagul ucrainean. 

Comenteaza