Măsură radicală luată de piloţii unui avion, după ce mai mulți pasageri au refuzat să poarte mască

Măsură radicală luată de piloţii unui avion, după ce mai mulți pasageri au refuzat să poarte mască
| Foto: alarabiya.net

Un avion de linie al companiei Delta s-a întors pe aeroportul de unde abia decolase deoarece mai mulţi pasageri au refuzat să poarte masca de protecţie în timpul zborului. Compania americană are o politică proprie strictă în ceea ce priveşte purtatul măştii de protecţie în aeronave.

Aeronava a fost întoarsă din drum, din cauza indisciplinei de la bord. Mai mulţi pasageri, care călătoreau pe ruta Atlanta-Detroit, au refuzat să poarte mască în timpul zborului, motiv pentru care piloţii au decis să întoarcă avionul din drum şi să aterizeze pe aeroportul de unde abia decolaseră, relatează airlive.net, într-o preluare Mediafax.

Un purtător de cuvând al companiei Delta a declarat că zborul a fost întârziat din cauza unor pasageri "care au refuzat să urmeze instrucţiunile echipajului". Incidentul nu este unul singular, compania americană raportând mai multe situaţii asemănătoare.

Delta are o politică proprie strictă în ceea ce priveşte purtatul măştii de protecţie în aeronave, iar începând cu această săptămână, pasagerii care suferă de anumite boli şi nu pot purta mască trebuie să fie evaluaţi medical, în mediul virtual, înaintea zborului. Dacă acest lucru nu este posibil, operatorul le cere pasagerilor să ia în calcul anularea călătoriei.

"Încurajăm clienţii care nu pot purta mască de protecţie să reconsidere situaţia. Dacă decid să călătorească, sunt bine-veniţi la bordul aeroanvelor noastre după completarea unei consultaţii virtuale, pentru a ne asigura că toată lumea este în siguranţă. Nu există ceva mai important decât sănătatea", se arată într-un comunicat emis de Delta.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza