Medvedev amenință cu rachete hipersonice: "NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere"

Medvedev amenință cu rachete hipersonice: "NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere"

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, a avertizat că Rusia ar putea folosi orice armament, inclusiv armele nucleare strategice, pentru a apăra teritoriile din Ucraina "care se alătură Rusiei".

„Vor avea loc referendumuri, iar republicile din Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care se alătură Rusiei va fi întărită semnificativ de către Forțele Armate Ruse. Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice alte arme rusești, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu trese de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea. Cu siguranță, rachetele hipersonice își vor putea atinge țintele din Europa și Statele Unite mult mai rapid. Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”, a scris Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, pe Telegram, potrivit The Guardian.

Comenteaza