Video Mesajul lui Zelenski în limba rusă pentru trupele lui Putin: Vă oferim ŞANSA DE A TRĂI şi DEMNITATE, ceea ce nu aţi primit în armata voastră

Mesajul lui Zelenski în limba rusă pentru trupele lui Putin: Vă oferim ŞANSA DE A TRĂI şi DEMNITATE, ceea ce nu aţi primit în armata voastră

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski s-a adresat trupelor lui Putin în limba rusă şi le-a cerut să se predea pentru a avea șansa de a trăi şi pentru a avea parte de un tratament uman, bazat pe demnitate.  

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a folosit ultima sa postare pentru a îndemna trupele ruse să aleagă să renunțe la arme.

Vorbind în rusă, Zelenskiy a spus: „În numele poporului ucrainean, vă oferim șansa de a trăi. Dacă te predai forțelor noastre, te vom trata așa cum oamenii trebuie să fie tratați: cu demnitate. Felul în care nu ai fost tratat în armata ta. Și felul în care armata ta nu tratează oamenii noștri. Alege”, a spus Zelenski, în ultimul său mesaj, potrivit The Guardian.

"Nu veţi lua nimic din Ucraina. Veţi lua vieţi, dar şi viaţa voastră vă va fi luată. De ce să muriţi? Pentru ce? Ştiu că vreţi să supravieţuiţi. Vă ascultăm conversaţiile şi ştim ce gândiţi cu adevărat despre acest război fără sens. (...) Ştim cine snteţi", le-a mai transmis Zelenskiy soldaţilor lui Putin. 

El a mai spus că războiul a devenit un ”coșmar” în Rusia pentru că armata rusă a pierdut foarte mulți soldați și echipament militar. Zelenski a precizat însă că negocierile de pace cu partea rusă vor continua.

Comenteaza