Nepotul lui Kennedy a luptat în secret în Ucraina: "Eram dispus să mor acolo"

Nepotul lui Kennedy a luptat în secret în Ucraina: "Eram dispus să mor acolo"

Nepotul fostului senator şi procuror general Robert F. Kennedy, Conor Kennedy, a anunţat printr-un mesaj pe Instagram că s-a înrolat în secret în Legiunea Internaţională din Ucraina şi luptat pe frontul din nord-estul ţării împotriva armatelor lui Putin.

Conor Kennedy, în vârstă de 28 de ani, este fiul lui Robert F. Kennedy Jr. şi al primei soţii a acestuia, Mary Richardson Kennedy. Bunicul său, Robert F. Kennedy, a fost fratele mai mic al președintelui american John F. Kennedy. 

„Am fost profund mişcat de ce am văzut că s-a întâmplat în Ucraina în acest an. Am vrut să ajut. Când am auzit de Legiunea Internaţională din Ucraina, ştiam că voi merge acolo.

A doua zi am mers la ambasadă ca să mă înrolez. I-am spus unei persoane de aici unde eram şi i-am spus unei persoane de acolo numele meu adevărat. Nu am vrut ca familia sau prietenii mei să îşi facă griji şi nu voiam să fiu tratat diferit acolo.

Ajungând acolo, nu aveam experienţă în domeniul militar şi nu ştiam să trag prea bine, dar puteam să car lucruri grele şi învăţam repede. Eram dispus să mor acolo. Aşa că ei au fost rapid de acord să mă trimită pe frontul de nord-est.

Perioada petrecută de mine în Ucraina nu a fost lungă, dar am văzut multe şi am simţit multe (...)", a transmis Connor, potrivit news.ro. Citeşte mai multe AICI despre experienţa unuia dintre membri familiei Kennedy pe frontul din Ucraina şi apelul în numele democraţiei pe care îl transmite acesta lumii libere.  

Comenteaza