Noi declarații halucinante făcute de Medvedev: „Marea Britanie a fost, este şi va fi duşmanul nostru etern. Armele Moscovei o vor scufunda”

Noi declarații halucinante făcute de Medvedev: „Marea Britanie a fost, este şi va fi duşmanul nostru etern. Armele Moscovei o vor scufunda”
| Foto: dw.com

Rusia îşi continuă politica agresivă: în timp ce fostul preşedinte al Rusiei scoate flăcări pe gură, autorităţile de la Moscova vor să-l aresteze pe un înalt oficial ucrainean.

„Marea Britanie a fost, este şi va fi duşmanul nostru etern. Cel puţin până când insula lor insolentă şi urât mirositoare va fi dusă în abisul mării de valul creat de cel mai recent sistem de arme al Rusiei”.

Mesajul de mai sus aparţine fostului preşedinte rus şi actual vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, fiind scris pe canalul său de Telegram.

Mandat de arestare pentru şeful serviciilor secrete de la Kiev

Ca răspuns la mandatul de arestare emis de Curtea Penală Internaţională pe numele lui Vladimir Putin, Rusia îl vânează pe şeful serviciilor secrete ucrainene.

Moscova a emis vineri un mandat de arestare pentru numărul 1 al serviciilor secrete de la Kiev.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza