Noi informații despre starea de sănătate a lui Putin: „Are cancer în fază terminală și va muri foarte repede”

Noi informații despre starea de sănătate a lui Putin: „Are cancer în fază terminală și va muri foarte repede”
| Foto: media.cnn.com

Kirill Budanov, liderul Direcţiei Generale de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării, a declarat într-un interviu pentru ABC News că președintele rus Vladimir Putin este bolnav de cancer în fază terminală, „de foarte multă vreme” și crede că acesta va muri foarte repede. 

Întrebat de reporterul ABC News dacă este Putin bolnav în fază terminală, Kiril Budanov, a răspuns „Desigur. Da. Este de foarte multă vreme”, scrie adevarul.ro.

Întrebat de asemenea când crede că va muri Putin, Budanov a răspuns: „Cred că foarte repede, sper”.  

„Noi credem că are cancer”, a mai susținut Budanov, explicând că știe acest lucru de la „surse umane”, apropiate lui Putin

 Budanov consideră că războiul dintre Ucraina și Rusia, „trebuie să se termine înainte de moartea lui (Putin).”

Totodată, potrivit lui Budanov, după moartea președintelui rus, în Rusia va avea loc o „înlocuire” a lui  Vladimir Putin, un „transfer” al puterii.

De altfel și șeful echipei de analiză a Rusiei al agenției naționale de informații a armatei Danemarcei, Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) a declarat recent că președintele Rusiei, Vladimir Putin lua medicamente împotriva cancerului tiroidian iar acest lucru i-ar fi afectat luarea deciziilor atunci când a decis să invadeze Ucraina, pe 24 februarie 2022.

Și câteva documente secrete de la serviciile de informații din Rusia, citate de The Sun au arătat că Putin cancer pancreatic și cancer de prostată, dar și boala Parkinson în stadiu incipient.

Oficialii de la Kremlin au negat mereu că ar fi ceva în neregulă cu liderul lor, dar liderul rus a apărut de mai multe ori în public într-o stare de sănătate aparent proastă, lucru care a stârnit reacţiile opiniei publice privind chiar o posibilă renunțare la putere.

Zvonurile despre starea de sănătate șubredă a președintelui rus circulă de ani de zile - și se crede că el este urmărit de o echipă de medici care îi monitorizează cu atenție sănătatea.

Comenteaza