Nou ATAC ARMAT în SUA: Un bărbat a intrat într-un spital din Oklahoma și a deschis focul

Nou ATAC ARMAT în SUA: Un bărbat a intrat într-un spital din Oklahoma și a deschis focul

Sunt 5 morți și 10 răniți în cel mai recent atac armat din Statele Unite. Un bărbat a intrat cu două arme într-un spital din Oklahoma și apoi a deschis focul.

La o săptămână după ce un adolescent de 18 ani a ucis 19 copii și doi profesori la o școală din Texas, SUA se confruntă cu o  nouă tragedie, un atac armat într-un spital. Poliția a confirmat deja cinci morți în atacul „catastrofal” asupra clinicii medicale, potrivit The Independent

Atacul a avut loc într-una dintre clădirile unui spital din Tulsa, Oklahoma. Suspectul, găsit și el mort, este un bărbat tânăr, de culoare, înarmat cu o pușcă și cu un pistol. A folosit ambele arme, a precizat poliția, care crede că acesta s-a sinucis.

Oamenii legii au intervenit rapid și masiv și au început evacuarea clădirii, în timp ce căutau în primă fază un potențial al doilea atacator. Pe unul dintre martorii atacului l-au găsit ascuns într-un dulap.

Departamentul de Poliție din Tulsa a confirmat că în total cinci persoane, inclusiv trăgătorul, au murit, iar ofițerii încă curățau clădirea miercuri seara.

Președintele Joe Biden a fost informat despre atac. Casa Albă a precizat că monitorizează îndeaproape situația și că a contactat oficialii de stat și locali pentru a oferi sprijin.

Comenteaza