O tânără a aflat că este bărbat după ce și-a făcut o radiografie la gleznă. Cum este posibil așa ceva

O tânără a aflat că este bărbat după ce și-a făcut o radiografie la gleznă. Cum este posibil așa ceva
| Foto: Shutterstock

O tânără în vârstă de 25 de ani, din China, a aflat că s-a născut bărbat după un an în care a încercat să rămână însărcinată.

Femeia a primit vestea șocantă când a mers la un control, iar medicii i-au sugerat să-și facă o radiografie la una dintre glezne, pe care prezenta răni.

Ulterior, doctorii i-au spus femeii că are cromozomul Y, specific bărbaților, în ciuda faptului că are organe genitale feminine și a trăit ca o femeie toată viața.

Afecțiunea rară de care suferă tânăra este numită intersexualitate și se caracterizează prin existenţa trăsăturilor specifice ambelor sexe la o persoană.

În plus, ea nu a avut niciodată menstruație. Când mama ei a dus-o la un doctor în copilărie, i s-a spus că este posibil să se dezvolte mai lent decât alte persoane.

„După ce am crescut, am găsit această problemă destul de jenantă, așa că nu am tratat-o ​​serios”, a spus ea.

După mai multe investigații, Pingping a mai aflat că nu are uter și nici ovare, ceea ce explică faptul că nu putea rămâne însărcinată. În același timp, tânăra nu avea nici testicule, medicii spunând că acestea ar fi existat, dar s-au atrofiat, potrivit alephnews.ro.

 

Comenteaza