Oamenii realizează în pandemie câţi bani pierdeau la jocurile de noroc

Oamenii realizează în pandemie câţi bani pierdeau la jocurile de noroc
| Foto: mediafax - Razvan Lupica

Persoanele ce militează împotriva jocurilor de noroc spun că restricţiile care au închis sălile de jocuri pot funcţiona ca o metodă de vindecare a adicţiei multor persoane, relatează SBS News.

"Oamenii spun că acum realizează câţi bani pierdeau, eu pierdeam mult, dar acum văd banii în contul meu", a spus  Anna Bardsley o fostă jucătoare.
 
Cu toate că are benefici pentru oamenii care suferă de adicţie, închiderea sălilor de jocuri afectează şi economia. În Australia, companiile din domeniu spun că au fost forţate să trimită în şomaj sau să disponibilizeze aproape 100.000 de oameni. Companiile ce deţin sălile din Australia precizează că înregistrează pierderi de 800 de miliaone de dolari lunar.
 
"Pentru echipa de conducere e dificil. Trebuie să ai aceste conversaţii dificile când te uiţi la angajaţi în ochi şi le spui că nu mai ai un loc de muncă pentru el. Este foarte dificil", a spus Luke Simmons, director executiv al Norths Club.
 
Mai multe companii din domeniu au trimis guvernelor cereri pentru acordarea dreptului de a reîncepe activitatea.
 
Tim Costello o voce cunoscută care se luptă împotriva industriei a spus că maşinile din săli sunt periculoase şi ar trebui interzise, iar acum este momentul cel mai oportun, transmite Mediafax.

Comenteaza