Şofer în moarte cerebrală. A fost bătut de pasagerii cărora le-a interzis să urce în autobuz fără măşti de protecţie

Şofer în moarte cerebrală. A fost bătut de pasagerii cărora le-a interzis să urce în autobuz fără măşti de protecţie
| Foto: t3.llb.be

Un şofer de autobuz din Franţa se află în moarte cerebrală după ce a fost atacat de un grup de pasageri. Pasagerii ar fi refuzat să poarte măşti de protecţie. În urma incidentului, şoferii de autobuze din Bayonne refuză să mai muncească.

Un şofer de autobuz din sud-vestul Franţei se află în moarte cerebrală după ce a fost atacat de mai mulţi pasageri care au refuzat să poarte măşti de protecţie şi totodată nu aveau bilete de călătorie, scrie BBC, într-o preluare Mediafax.
 
Totul s-a întâmplat duminică seara într-o staţie de autobuz din oraşul Bayonne. Şoferul, în vârstă de 50 de ani, a suferit răni grave la cap după ce a fost lovit cu pumnii de către pasageri. Acesta a fost transportat imediat la spital, iar luni dimineaţă medicii l-au declarat în moarte cerebrală.
 
Măştile sunt obligatorii în mijloacere de transport din Franţa.
 
Potrivit France Bleu, mai multe persoane care l-au atacat pe şofer au fost arestate. Surse sindicaliste au declarat, pentru postul local de radio, faptul că şoferul ar fi încercat să împiedice grupul să urce în autobuz cu un câine. În urma incidentului, şoferii de autobuze din Bayonne refuză să mai muncească. 

Comenteaza