Video Omul care a zburat cu un jetpack printre avioane

Omul care a zburat cu un jetpack printre avioane

Un pilot de la American Airlines spune că un individ care purta un jetpack a zburat pe lângă el în timp ce se pregătea să aterizeze la Aeroportul Internațional Los Angeles.

„Tower, American 1997, tocmai am trecut pe lângă un tip într-un jetpack”, a spus pilotul nedumerit turnului LA, observând că se afla la aproximativ 900 de metri în momentul observării.

Două echipaje de zbor separate au observat jetpack-ul, după cum a confirmat Administrația Federală a Aviației către postul de știri local Fox 11. „Tocmai l-am văzut pe tip trecând pe lângă noi într-un jetpack”, a confirmat al doilea pilot care zbura cu un avion de linie Jet Blue. „Numai în LA se poate întâmpla așa ceva”, a spus uimit el.

Expertul în security al aviației, Steve Cowell, a declarat pentru Fox 11 că „este posibil ca această persoană doar să fi urcat și coborât”, deoarece jetpack-urile actuale nu permit zborul prelungit.

De asemenea, alți experți în securitate au avertizat că, în cel mai rău caz, o persoană care poartă jetpack ar putea fi cu ușurință aspirată în motoarele cu reacție. Acest lucru înseamnă că și pasagerii avioanelor ar putea fi expuși riscului, întrucât o astfel de coliziune ar provoca daune semnificative motoarelor avionului.

Încă nu este clar ce se află în spatele acestui individ cu jetpack. FAA pune acum ancheta în mâinile departamentului de poliție din Los Angeles.

Comenteaza