Meghan Markle şi Prințul Harry au anunţat nașterea fiicei lor Lilibet Diana

Meghan Markle şi Prințul Harry au anunţat nașterea fiicei lor Lilibet Diana
| Foto: nytimes.com

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat nașterea celui de-al doilea copil al lor, o fetiță. Aceasta va fi a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord. 

Conform cuplului princiar, fiica lor va purta numele Lilibet Diana, după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana, relatează BBC.

Cuplul a anunțat că Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a născut vineri, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Și mama și copilul se află într-o stare de sănătate bună.

„Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră”, au transmis Harry și Meghan.

Fiica lui Harry și Meghan este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a. 

Palatul Buckingham a transmis că membrii familiei regale sunt „încântați de auzul veștii nașterii fiicei ducilor de Sussex”, iar premierul Boris Johnson a transmis felicitări cuplului princiar, relatează Reuters.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza