Promisiune, sau amenințare? Trump, la plecare: ''Ne vom întoarce, într-un fel sau altul"

Promisiune, sau amenințare? Trump, la plecare: ''Ne vom întoarce, într-un fel sau altul"
| Foto: CaleaEuropeana.ro

Donald Trump a susţinut astăzi ultimul său discurs ca preşedinte al SUA, în faţa unui mic grup de simpatizanţi ai săi veniţi la baza aeriană Andrews (Maryland).

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

''Ne vom întoarce, într-un fel sau altul'',  a spus Donald Trump, înainte de a se îmbarca pentru ultima dată în Air Force One, către Florida, unde va petrece la resortul său ultimele ore ca preşedinte.

'Este pentru mine cea mai mare onoare şi un privilegiu să fi fost preşedintele vostru'', a mai spus Trump, mulţumind familiei sale şi staff-ului său pentru cei patru ani la Casa Albă. ''Au fost patru ani incredibili'', dar ''nu am fost o administraţie obişnuită'', şi-a descris el dificilul mandat.

Donald Trump le-a transmis ''respectul nostru şi dragostea noastră'' oamenilor care au suferit din cauza pandemiei COVID-19.

'Doresc noii administraţii mult noroc şi mult succes. Cred că vor avea mult succes, au fundamentele să facă ceva cu adevărat spectaculos'', a apreciat Trump, care crede că o revenire a economiei se conturează la orizont.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza