Putin s-a înfuriat când a aflat că va fi din nou tată. „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei, amanta lui Putin, e însărcinată

Putin s-a înfuriat când a aflat că va fi din nou tată. „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei, amanta lui Putin, e însărcinată
| Foto: New York Post

În timp ce duce un război în Ucraina, președintele rus Vladimir Putin ar fi aflat că va fi tatăl unei fetițe împreună cu amanta lui, fosta gimnastă Alina Kabaeva. Acesta ar fi furios mai ales pentru că are deja suficiente fiice, potrivit New York Post.

Presa internațională a relatat zilele trecute că Alina Kabaeva este din nou însărcinată, fapt ce l-ar fi supărat teribil pe Vladimir Putin, care nu ar mai fi vrut încă un copil.

În plus, ceea ce l-ar fi deranjat și mai tare pe președintele Rusiei este că fosta gimnastă va aduce pe lume un bebeluș de sex feminin.

Alina Kabaeva (39 de ani) este una dintre cele mai de succes gimnaste din istoria Rusiei și, totodată, este femeia despre care se spune că i-a fost amantă lui Vladimir Putin în ultimii ani și i-a dăruit patru copii.

Putin și Kabaeva, care s-a născut în Uzbekistan, s-au întâlnit pentru prima dată după ce ea a obținut o medalie de aur pentru Rusia la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, ceea ce a adus-o în centrul atenției naționale. Până în 2008, ea a devenit „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei.

Comenteaza