Rusia răspunde sancțiunilor din Occident. Vacanță în Siberia, în locurile preferate de Putin

Rusia răspunde sancțiunilor din Occident. Vacanță în Siberia, în locurile preferate de Putin
| Foto: blacknews.ro

Radiodifuzorul legat de Ministerul rus al Apărării propune un nou program turistic: 8 zile în locurile în care liderului de la Kremlin îi place să se relaxeze, pescuit şi făcând trekking.

Sărbători din Siberia pentru că „oricine se poate simţi preşedinte în vacanţă”. Aşa arată noul program turistic care a început la începutul lunii iulie în Rusia, după cum a raportat postul Zvezda, legat de Ministerul Apărării din Moscova. O replică la sancţiunile occidentale, care blocau legăturile aeriene directe cu Rusia şi o invitaţie de a merge pe „urmele lui Putin” în Siberia sau cu maşina în Asia Centrală.

După cum relatează Zvezda, dificultatea de a obţine vizele turistice şi complexe, precum şi rutele aeriene scumpe, i-au determinat pe cetăţenii Federaţiei şi instituţiile să „reinventeze” vacanţele de vară, concentrându-se pe destinaţiile interne şi pe mijloacele de transport private.

În acest cadru a început programul turistic „Sărbătorile Siberiei”. „Oricine se poate simţi preşedinte în vacanţă”, a spus şefa agenţiei federale de turism, Rosturism, Zarina Doguzova.

Traseul turului durează 8 zile şi un total de 1.200 de kilometri, şerpuind prin locurile în care lui Vladimir Putin îi place să se relaxeze între pescuit şi drumeţii: zonele Tuva, Khakassia şi teritoriul Krasnoyarsk.

loading...
Comenteaza