Ruşii se apropie de graniţa NATO: Cinci atacuri cu bombe în Lvov, la 80 km de frontiera cu Polonia

Ruşii se apropie de graniţa NATO: Cinci atacuri cu bombe în Lvov, la 80 km de frontiera cu Polonia

Armata lui Putin se apropie de graniţa NATO. Au fost lansate cinci atacuri cu rachete în oraşul Lvov, aflat la circa la 80 km de frontiera cu Polonia.

Cinci rachete au lovit orașul Lvov din vestul Ucrainei, a anunţat, luni, primarul oraşului, Andrii Sadovyi, într-un mesaj postat pe Facebook, preluat de stiri.tvr.ro

Pe teren au fost deja trimişi salvatorii, dar nu se ştie încă dacă sunt victime ale atacurilor. Reporterii aflaţi în Lvov relatează că din mai multe zone ale oraşului se vede fum negru, semnul unor incendii.

Deocamdată, nu există date oficiale despre victime sau pagube, dar fum gros, negru și gri se ridică de la locul exploziilor, relatează BBC, care citează reporterii aflaţi la faţa locului.

Echipa BBC relatează că a văzut o rachetă în zbor. O alarmă de raid aerian a sunat cu aproximativ 45 de minute înainte de explozie.

Săptămâna trecută, administratorii orașului a raportat că mai multe rachete de croazieră rusești au fost distruse de incendiile antiaeriene.

Liov, numit și Lvov, este cel mai mare și cel mai important oraș din vestul Ucrainei. Este reședința regiunii Lvov și cel mai important oraș din regiunea istorică Galiția, situat pe râul Poltava, la circa 80 km de frontiera cu Polonia. 

Comenteaza