Scăderea în sondajele electorale i-a trezit lui Trump interesul pentru COVID-19

Scăderea în sondajele electorale i-a trezit lui Trump interesul pentru COVID-19
| Foto: forbesimg.com

Donald Trump devine brusc îngrijorat de criza cauzată de coronavirus şi îi sfătuieşte pe americani să se protejeze. Este o schimbare de direcţie în discursul liderului american, care de luni de zile spune că situaţia în SUA este sub control, deşi sunt peste 140.000 de morţi.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Noua poziţie a preşedintelui american vine şi după ce acesta a pierdut procente importante în faţa rivalului său, Joe Biden, în cursa pentru al doilea mandat, scrie Mediafax.

Donald Trump devine brusc îngrijorat de COVID-19, abia după ce mai bine de patru milioane de americani au luat virusul. A scăzut şi în sondaje, iar apropierea alegerilor îl face să fie mai vigilent. Aşa că şi-a schimbat discursul în ceea ce priveşte situaţia din SUA.

Liderul de la Casa Albă a avertizat că situaţia se va înrăutăţi, cel mai probabil, după luni de zile în care a tot dat asigurări că totul este sub control. Într-un spaţiu închis, fără mască pe faţă, Trump îi îndeamnă pe americani să o poarte. Un adevărat exemplu.

Preşedintele SUA a mai sugerat şi evitarea locurilor aglomerate. Deşi chiar el a organizat de Ziua Americii un eveniment la care au participat sute de oameni. Donald Trump a fost criticat de-a lungul timpului pentru felul în care gestionează această criză. 

„Din păcate, asta este ceea ce avem. Te uiţi peste tot în lume. Este peste tot. Solicit americanilor să poarte măşti, distanţare socială şi o igienă riguroasă. Implorăm tinerii americani să evite barurile şi alte locuri aglomerate. Fiţi în siguranţă şi fiţi inteligenţi”, a spus Donald Trump. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza