Sharon Stone, actriţa din celebrul „Basic Instinct”, ajunge la Casa Albă în echipa de tranziție a preşedintelui Biden

Sharon Stone, actriţa din celebrul „Basic Instinct”, ajunge la Casa Albă în echipa de tranziție a preşedintelui Biden

Sharon Stone, care a cunoscut succesul în filmul Basic Instinct, a confirmat într-un show american informația că va face parte din echipa noului preşedinte al SUA. Însă cu ce se va ocupa ea la Casa Albă?

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Actriţa americană Sharon Stone, care sprijină de mulţi ani acţiunile de combatere a bolilor infecţioase şi cercetările medicale împotriva maladiei SIDA, a anunţat că face parte din echipa de tranziţie a lui Joe Biden la Casa Albă, nformează site-ul 20minutes.fr.„

Vedeta americană, devenită celebră pentru rolul din filmul „Basic Instinct”, a confirmat această informaţie în emisiunea „Extra”.

„Da, fac parte din echipa de tranziţie a lui Joe Biden, iar dacă preşedintele-ales sau vicepreşedintele Harris îmi vor cere să lucrez în domeniul bolilor infecţioase, o voi face şi mă voi folosi de toată experienţa acumulată în lupta depusă împotriva maladiilor infecţioase, după o viaţă întreagă consacrată înţelegerii lor”, a spus Sharon Stone, într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush, prezentatorul emisiunii „Extra”, scrie Agerpres.

„Acum, când am intrat în a treia etapă a vieţii mele, cred că îmi doresc să fiu mai utilă, mai productivă”, a adăugat ea.

Covid-19 i-a ucis bunica și nașa

Atunci când a lăsat să se înţeleagă că a devenit o expertă în boli infecţioase, Sharon Stone nu a glumit: actriţa activează de mulţi ani în sprijinirea cercetărilor medicale împotriva SIDA.

Sharon Stone a primit şi un premiu pentru cariera sa de ambasadoare a luptei împotriva SIDA, alături de medicul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID) şi coordonatorul grupului de lucru pe care administraţia de la Washington l-a creat pentru a gestiona lupta împotriva noului coronavirus pe plan naţional.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza