„Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să continue să existe”. Propagandiştii lui Putin, la raport, cu blesteme

„Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să continue să existe”. Propagandiştii lui Putin, la raport, cu blesteme

Vladimir Soloviov, propagandistul favorit al lui Vladimir Putin, a declarat în propria emisiune difuzată de canalul televiziunii de stat Rossia-1, că Stalin a făcut o greșeală, pentru că a permis Germaniei să existe.

Discuția a pornit de la injurii la adresa cancelarului Germaniei Olaf Scholz, rușii fiind deranjați de recentele afirmații ale Berlinului privind sprijinul pentru Ucraina.

„Olaf Scholz este extraordinar de obraznic în ultima vreme. El a declarat: vom ajuta Ucraina cu bani și arme, până ce Putin va pricepe că a făcut o greșeală fatală. Ei bine, Gorbaciov a făcut o greșeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei”, a transmis Soloviov.

„Tovarășul Stalin a făcut o greșeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe. De ce mai livrăm gaze Germaniei dacă au decis să ofere arme grele Ucrainei? Să ardă în iad!”, a mai enunțat propagandistul Moscovei, conform traducerii în engleză realizată de jurnalista americană Julia Davis de la  The Daily Beast.  

Vladimir Soloviov, considerat omul de casă al Kremlinului și care figurează și el pe lista persoanelor sancționate, s-a dezlănțuit și a trimis-o pe Liz Truss, ministrul britanic de externe, direct în iad, folosind cuvinte grele la adresa șefei diplomației britanice, numind-o creatură analfabetă, prost educată, care îi persecută religios pe ruși.

Comenteaza