Trump: Europa are o mortalitate cauzată de COVID-19 mai mare cu 40% decât SUA

Trump: Europa are o mortalitate cauzată de COVID-19 mai mare cu 40% decât SUA
| Foto: Profimedia Pictures

Preşedintele Trump a declarat că SUA „lucrează cu Europa la dificultăţile” cu care se confruntă ţările din cauza pandemiei, dar şi că economia americană stă mai bine decât cea europeană şi că numărul deceselor cauzate de COVID-19 este mai mare pe bătrânul continent, scrie CNN.

Într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, preşedintele american a spus că ţările din Europa au „mortalitate în exces cu 40% mai mare decât Statele Unite” şi a arătat că economia SUA este într-o situaţie „semnificativ mai bună decât cea a Europei”.

„În timp ce economia noastră are performanţe semnificativ mai bune decât Europa, în realitate are o evoluţie mai bună decât orice altă piaţă din lume.

În acelaşi timp, Europa se confruntă cu un exces de mortalitate cu 40% mai mare decât Statele Unite”, a declarat Trump.

„Lucrăm cu Europa la dificultăţile pe care le întâmpină şi îi vom ajuta până la capăt, ne descurcăm foarte în ceea ce priveşte vaccinurile şi medicamentele”, a spus preşedintele.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza