Un băiețel de 3 ani a căzut de pe un pod. El a murit înecat în fața mamei sale

Un băiețel de 3 ani a căzut de pe un pod. El a murit înecat în fața mamei sale

Un băiețel de trei ani a murit după ce a căzut într-un canal împreună cu mama sa. Femeia s-a salvat, însă pentru el nu s-a mai putut face nimic. 

În ciuda eforturilor depuse de medici, micuţul şi-a dat ultima suflare la spital.

Băieţelul se afla împreună cu mama sa la o plimbare, când a avut loc tragedia. Nimeni nu poate înţelege ce s-a întâmplat. Evenimentul sumbru a avut loc chiar în primul weekend după Ziua Mamei.

Echipajele de salvare, chemate în orașul Berkshire în jurul orei 14:00, au reuşit să îi scoată pe cei doi din apă, lângă Ash Bridge şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Băiatul, aflat în stare critică, a murit ulterior, potrivit Mirror. Poliția din Valea Tamisei spune că moartea este tratată ca fiind inexplicabilă.

„După cum știți, ofițerii noștri au fost chemați ieri în jurul orei 14.00, în urma unui apel potrivit căruia un copil de trei ani și mama lui au căzut în canalul de lângă Ash Bridge, lângă A339, Newbury. Atât femeia, cât și copilul au fost recuperați din apă și duși la spital.

Din păcate, copilul a murit ulterior. Mama a fost externată, iar familia primeşte tot sprijinul de care are nevoie în aceste momente. Moartea este tratată ca fiind inexplicabilă, dar nu suspectă, vom şti mai multe după raportul medicilor legişti. Gândurile noastre sunt alături de familia băieţelului în acest momente incredibil de dificile. Poliţia din Valea Tamisei nu are în prezent însă dreptul să divulge identitatea copilului” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit observatornews.ro
 

Comenteaza