Video Un bărbat care a plecat la muncă în Germania, a aflat că e mort la întoarcerea în ţară

Un bărbat care a plecat la muncă în Germania, a aflat că e mort la întoarcerea în ţară
| Foto: observatornews.ro

Un bărbat din Republica Moldova, plecat la muncă în Germania a aflat că autoritățile l-au declarat mort în urmă cu ceva timp. 

Ghenadie Furman, din Baurci-Moldoveni, a plecat la muncă în Germania, în 2018, iar de curând s-a întors acasă. Însă, bărbatul a avut mari probleme încă de la graniţă, după ce i s-a spus că toate documentele sale au fost anulate.

Conform TV 8, Ghenadie Furman a mers la fiica lui pentru a se odihni o zi, iar apoi a luat cu asalt autorităţile locale pentru a afla de ce i-au fost anulate documentele. Nu mică i-a fost surprindere când a aflat că autorităţile locale l-au declarat mort.

În toamna anului trecut, autorităţile locale au descoperit un cadavru şi s-a presupus că este trupul neînsufleţit al lui Ghenadie Furman. În momentul în care a mers să identifice cadavrul, fiul său a precizat că nu este vorba de tatăl său. Totuşi, anchetatorii au mers mai departe în demersul lor şi l-au declarat mort pe Ghenadie Furman, efectuându-i şi înmormântarea şi anulându-i documentele.

Acum, Ghenadie Furman trebuie să aştepte o lungă perioadă de timp pentru a i se reabilita documentele. Bărbatul a oferit detalii uluitoare despre situaţia sa: "Și vin aici și o zi m-am odihnit la fiică-mea și a doua zi mă duc la Poliție să văd situația. Ei îmi arată, ei mă rog, iată așa, vă rog domnule Furman ne iertați, iată așa și așa, dar noi te-am îngropat! Asta-i realitatea. Păi ce, am scris și la Procuratură să se clarifice și zice că așteptați, așteptați, aveți răbdare, că trebuie să fie judecată și în baza la judecată o să vă înviem".

Fiica lui Ghenadie Furman confirmă situaţia debusolantă prin care trece tatăl ei, în timp ce Elena Enachei, primarul localităţii Baurci-Moldoveni, a precizat că a fost vorba de o confuzie încă din momentul în care poliţiştii au descoperit acel cadavru. Ulterior, autorităţile au întocmit actul de deces în baza unor materiale ale Poliţiei, potrivit observatornews.ro.

 

Comenteaza