Un canal Telegram anunță că Putin ar fi suferit un atac de cord

Un canal Telegram anunță că Putin ar fi suferit un atac de cord

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi suferit un stop cardiac aseară, conform informațiilor apărute pe un canal de Telegram. Informația nu a putut fi verificată.

Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi suferit un stop cardiac aseară, la câteva minute după ora 21 (ora locală), în reşedinţa sa privată, relatează ziarul britanic Daily Express. Informaţia, totuşi trebuie luată cu precauţie deoarece nu poate fi verificată la acest moment, scrie Mediafax

Doi agenţi de securitate, care s-au repezit imediat după ce au auzit un zgomot venind din dormitor, l-ar fi găsit pe Putin „prăbuşit pe podea” şi ar fi cerut imediat ajutor, a scris canalul de Telegram „General Svr” atribuit, fără confirmare, foştilor generali ruşi din serviciul de informaţii externe, conform celor scrise de ziarul britanic Daily Express.

Medicii l-ar fi resuscitat pe Putin, după ce l-ar fi diagnosticat cu stop cardiac, se arată în postarea reluată de tabloid. Preşedintele ar fi fost internat ulterior într-o altă încăpere din reşedinţa dotată pentru urgenţe medicale şi terapie intensivă.

Acum, starea lui s-ar fi stabilizat şi ar fi rămas sub supraveghere medicală constantă. Putin ar fi fost găsit lângă pat, în timp ce stătea la o masă răsturnată cu băuturi şi mâncare.

În timp ce a căzut, probabil că Putin a răsturnat şi masa, provocând zgomotul care i-a determinat pe paznici să intervină de urgenţă. „Aflat la pământ, Putin avea convulsii, iar ochii i se roteau în orbite”, se arată în descrierea evenimentului.

În trecut, despre Putin s-a spus că ar suferi de cancer, însă Moscova a negat de fiecare dată şi a susţinut că şeful Kremlinului este sănătos tun.

Comenteaza