Un român și-a rupt pașaportul în timpul unei crize de nervi pe aeroportul Luton din Marea Britanie

Un român și-a rupt pașaportul în timpul unei crize de nervi pe aeroportul Luton din Marea Britanie
| Foto: https://romania.postsen.com/

Sute de români sunt blocați pe aeroporturile din Marea Britanie, după ce mai multe zboruri spre ţară au fost amânate din cauza ninsorilor abundente. Un concetăţean de-al nostru a cedat nervos şi şi-a rupt paşaportul în fața reprezentanților din aeroport. 

Stansted, Heathrow, Gatwick și Luton, din apropierea Londrei, sunt cele mai afectate aeroporturi, unde vremea rea a blocat la sol aproape toate aeronavele. Oamenii și-au petrecut noaptea în sălile de așteptare și au dormit pe unde au putut, pe scaune sau chiar pe jos.

După ore întregi de așteptare, nervii unora au cedat, iar într-o înregistrare de pe aeroportul din Luton se vede un român supărat, care își rupe pașaportul în fața reprezentanților aeroportului. Îmbrăcat într-o geacă în culorile albastru și negru și împingând un troler voluminos, a strigat la angajații aeroportului și înjură, a transmis rotalianul.com, care citează Antena 3 CNN. 

Din expresiile în română amestecată cu engleză, reiese că acesta ar fi nemulțumit că este blocat pe aeroport şi într-un final, bărbatul își aruncă, demonstrativ, pașaportul pe jos după care îl ridică și... îl rupe.

Ultima replică adresată de român personalului de pe Luton a fost: „Ani-lumină, mă! Ani-lumină îți trebuie să ajungi cine sunt eu”, îi spune el unui angajat din spatele unui pupitru.

„În prezent, ne confruntăm cu anulări și întârzieri din cauza vremii din regiune”, se arată în postarea publicată pe Twitter de reprezentanții aeroportului din Luton. Trenurile din Marea Britanie au suferit, de asemenea, întârzieri, iar șoferii de vehicule au fost sfătuiți să acorde o atenție deosebită după mai multe accidente de autostradă.

Valul de vreme rea va dura câteva zile, au estimat meteorologii britanici, este cod galben în Scoția, Londra și vestul Angliei. Toți pasagerii care dețin bilete de călătorie în aceste zile sunt sfătuiți să verifice starea vremii și situația zborurilor înainte de a se porni la aeroport.

Comenteaza