Unde îţi poţi legaliza căsătoria prin intermediul platformelor online de tipul Zoom

Unde îţi poţi legaliza căsătoria prin intermediul platformelor online de tipul Zoom
| Foto: profimedia

Căsătoriile prin platforme de tipul Zoom devin legale în New York. Guvernatorul Andrew Cuomo din New York a emis o directivă care le permite cuplurilor să obţină licenţă de căsătorie prin intermediul unei legături video.

Pe fondul interdicţiilor care impun distanţarea socială, tot mai multe cupluri apelează la oficializarea relaţiilor prin intermediul platformelor online.

Căsătoriile prin platforme de tipul Zoom devin legale în New York. Guvernatorul Andrew Cuomo a emis o directivă care le permite cuplurilor să obţină licenţă de căsătorie prin intermediul unei legături video. Pe fondul interdicţiilor care impun distanţarea socială, tot mai multe cupluri apelează la oficializarea relaţiilor prin intermediul platformelor online: ”Acum nu mai aveţi scuze când se pune problema căsătoriei. Nicio scuză, o puteţi face prin Zoom. Da sau nu!”, a arătat Cuomo.

Pe fondul interdicţiilor care impun distanţarea socială, tot mai multe cupluri apelează la oficializarea relaţiilor prin intermediul platformelor online. Guvernatorul american Andrew Cuomo din New York a emis o directivă care le permite cuplurilor să obţină licenţă de căsătorie prin intermediul unei legături audio-video. 

Şi în alte colţuri ale lumii, căsătoriile prin intermediul platformelor online încep să îşi găsească susţinători.

 

Comenteaza