Vaccinul anti-COVID, unealtă de campanie electorală?

Vaccinul anti-COVID, unealtă de campanie electorală?

Donald Trump se declară încrezător cu privire la faptul că Statele Unite vor avea vaccin anticoronavirus până la alegerile din noiembrie. Preşedintele este mai optimist decât experţii în Sănătate publică de la Casa Albă.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, joi, că este posibil să apară un vaccin anticoronavirus înaintea scrutinului prezidenţial şi parlamentar din noiembrie, relatează agenţia de presă Reuters, într-o preluare Mediafax.
 
Întrebat în emisiunea radio a lui Geraldo Rivera când va fi disponibil un vaccin anti-Covid-19, Donald Trump a răspuns: "Mai curând decât sfârşitul anului, ar putea fi mult mai curând".
 
Întrebat dacă vaccinul va apărea înaintea scrutinului prezidenţial şi parlamentar din 3 noiembrie, Donald Trump a precizat: "Cred că în anumite cazuri, da, posibil înainte, dar chiar în jurul acelui moment".
 
Poziţia lui Donald Trump privind momentul în care va apărea un vaccin anticoronavirus este mai optimistă decât cea a experţilor în sănătate publică de la Casa Albă, notează agenţia de presă Reuters. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza