Zelenski: „Atacul de la gară arată că răul rusesc nu are limite” / Au murit doar civili

Zelenski: „Atacul de la gară arată că răul rusesc nu are limite” / Au murit doar civili

Preşedintele ucrainean, Volodmir Zelenski, a declarat că „răul rusesc nu are limite”, după atacul din gara din Kramatorsk unde au murit cel puţin 30 de persoane şi au fost rănite aproximativ 100.

Toţi cei ucişi în atacul asupra gării din Kramatorsk erau civili, a declarat preşedintele ucrainean. Volodmir Zelenski a confirmat că nu există militari printre cei care au murit. El a spus că cel puţin 30 de persoane au fost ucise şi peste 100 sunt rănite.

Potrivit Sky News, patru copii se numără printre cei morţi. „Lipsiţi de puterea şi curajul de a ne ţine piept pe câmpul de luptă, ei distrug cu cinism populaţia civilă. Acesta este un rău care nu are limite. Şi dacă nu este pedepsit, nu se va opri niciodată.

Forţele ruseşti au lovit gara din Kramatorsk, (trăgând) asupra unei gări obişnuite, asupra unor oameni obişnuiţi. Nu au fost soldaţi acolo", a spus Zelenski într-o declaraţie.

Atacul cu rachete asupra gării din Kramatorsk a avut loc vineri. Aproximativ 4.000 de oameni care încercau să plece din zonă se aflau în gară în momentul atacului.

Comenteaza