Video Zelenski, în premieră de la invazia rusă, în biroul său de la Kiev: ”Nu mă ascund. Și nu mi-e frică de nimeni”

Zelenski, în premieră de la invazia rusă, în biroul său de la Kiev: ”Nu mă ascund. Și nu mi-e frică de nimeni”
| Foto: Captura https://www.facebook.com/zelenskiy.official

Preşedintele Ucrainei a revenit la biroul său din Kiev, potrivit imaginilor date publicităţii luni noaptea. Este pentru prima dată de la invazia Rusiei din 24 februarie când liderul ucrainean apare în acest loc. 

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a publicat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care spune că rămâne în biroul său din Kiev cât timp este nevoie pentru a câştiga războiul.

”Stau în Kiev. Pe strada Bankova. Nu mă ascund. Și nu mi-e frică de nimeni”, a scris Zelenski și a arătat imagini cu Kievul noaptea din biroul său aflat în centrul Capitalei pentru a dovedi că mesajul a fost înregistrat luni seara.

„Trupele noastre sunt aici, cetăţenii sunt aici”, a spus Zelenski în videoclip, adăugând: „Toţi suntem aici pentru a proteja independenţa ţării noastre. Şi va continua să fie aşa. Slavă apărătorilor noştri, Slavă Ucrainei, Slavă eroilor!". 

”Oamenii noștri au curaj. Curaj și demnitate”, spune Zelenski în videoclip și avertizează că Rusia nu se va limita la Ucraina dacă va reuşi să o cucerească. 

Comenteaza