Fan Courier investește 14 milioane de euro la Cluj într-un depozit automatizat

Fan Courier investește 14 milioane de euro la Cluj într-un depozit automatizat

Firma de curierat rapid are afaceri de peste un miliard de lei.

Fan Courier, firmă de curierat rapid, investește 14 milioane de euro într-un depozit automatizat la Cluj-Napoca, a declarat Adrian Mihai, cofondator al FAN Courier, în cadrul unei emisiuni ZF. Oficialul companiei spune că și la Brașov se vor investi 11 milioane de euro. Compania are o cifră de afaceri de peste un miliard de lei.

„În următoarea perioadă am hotărât să investim în câteva depozite şi facem acest lucru pentru că noi ca firmă de curierat avem nevoie de depozite specializate şi nu am reuşit să găsim un depozit specializat de curierat în zonele de tranzit. Cea mai mare investiţie este la Cluj-Napoca, a doua investiţie o facem la Braşov, apoi vom continua cu Bucureştiul şi în alte zone“, spune Adrian Mihai.

Acesta a mai vorbit și despre nevoia unei diversificări a metodelor de livrare, pentru a putea fi aproape de clienți, iar plățile să se realizeze cât mai ușor, fie că e vorba de cele cu cardul sau cash. 

„Este o piaţă unde este nevoie de multă inovaţie, de digitalizare şi automatizare. Cu creşterea care se preconizează în piaţa de curierat avem nevoie de spaţii pentru a putea să funcţionăm eficient”, a mai declarat oficialul FAN Courier.

Comenteaza