Video FC Univeristatea Cluj va avea parte de o alocare financiară record. Anunțul lui Boc

FC Univeristatea Cluj va avea parte de o alocare financiară record. Anunțul lui Boc
| Foto: FC Universitatea Cluj

Primarul susține că formația din Superligă va primi, din partea autorităților locale, o sumă importantă, care să îi asigure stabilitatea.

Reveniți în primul eșalon după o absență de 7 ani, "studenții" vor evolua în play-out și vor încerca să se mențină în elita fotbalului românesc. Înainte de startul celei de-a doua faze ca campionatului, echipa clujeană a primit o veste bună din partea primarului.

Emil Boc a anunțat că suma pe care FC Universitatea Cluj o va primi din partea autorităților locale este una record și va asigura stabilitatea clubului în perioada următoare.

"Vor fi surprize frumoase în ceea ce privește alocarea pe care o va primi Universitatea de la bugetul municipiului.

Va fi o alocarea record, care va cofirma locul pe care Universitatea îl are în oraș și susținerea pe care o acordăm acestui club fanion al României și al Ardealului. Din punct de vedere financiar, echipa poate să știe că are stabilitate.

Împreună cu Radu Constantea, care face un efort extraordinat pentru a gestiona destinele echipei, vom avea grijă ca Universitatea să beneficieze în continuare de susținerea financiară necesară pentru a-și continua parcursul în prima ligă și pentru a aduce bucurii suporterilor", a declarat primarul la ZIUA Live.

Anul trecut, FC Universitatea Cluj a încasat din partea municipalității o finanțare de 4.000.000 de lei, aproximativ 800.000 de euro.

Comenteaza