"Feroviarii" nu au încheiat campania de achiziții. Dan Petrescu ar putea primi întăriri în ofensivă

"Feroviarii" nu au încheiat campania de achiziții. Dan Petrescu ar putea primi întăriri în ofensivă
| Foto: nogomania.com

Formația din Gruia negociază în aceste zile transferul unui fotbalist care ar putea oferi mai multe soluții în atac.

CFR Cluj s-a despărțit de Vito Hammershoy-Mistrati, jucător pe care antrenorul nu se baza, dar Dan Petrescu își dorește să acopere plecarea danezului cu un nou transfer.

"Feroviarii" au pus ochii pe jucătorul celor de la FC Koper, Andrej Kotnik și chiar au avansat o ofertă de 400.000 de euro pentru mijlocașul ofensiv. Negocierile dintre cele două echipe au fost recunoscute de oficialii echipei slovene.

"Este adevărat, suntem în contact. Ei au început deja să vorbească despre cifre concrete, iar noi suntem de acord ca jucătorul să plece dacă vom fi mulțumiți cu oferta.

Momentan așteptăm mai multe informații. În curând vom vedea dacă românii sunt serioși în legătură cu propunerea", a spus Ivica Guberac, directorul sportiv al celor de la FC Koper pentru presa slovenă.

În vârstă de 27 de ani, Andrej Kotnik evoluează pe poziția de mijlocaș ofensiv, dar poate juca și în flancul stâng al atacului și ca vârf împins. În actuala stagiune, jucătorul sloven a marcat 10 goluri în 22 de meciuri.

De la FC Koper a ajuns la CFR Cluj la începutul sezonului și Karlo Brucic, fundașul stânga ce în prezent nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu.

Comenteaza