Tamaș vrea să ajungă în Liga 1 cu “U” Cluj din acest sezon . “Când îmi pun ceva în cap, aia vreau să realizez!”

Tamaș vrea să ajungă în Liga 1 cu “U” Cluj din acest sezon . “Când îmi pun ceva în cap, aia vreau să realizez!”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul care s-a alăturat “Șepcilor roșii” la începutul sezonului a vorbit despre motivele care l-au făcut să semneze cu echipa clujeană, dar și despre obiectivele sale în actuala stagiune.

Înaintea sezonului 2020-2021, Universitatea Cluj a reușit o adevărată lovitură pe piața transferurilor. “Studenții” au obținut semnătura lui Gabriel Tamaș, unul dintre cei mai importanți jucători din Liga 1 și unul dintre cei mai buni fundași români din ultimii 15 ani.

Chiar dacă a suferit o accidentare la primul pentru pentru “U” Cluj, Tamaș a revenit în teren mai repede decât se aștepta oricine și îi conduce din teren pe colegii săi. Experimentatul jucător a povestit cum a fost convins să se alăture proiectului echipei clujene.

“A fost o surpriză pentru multă lume, dar așa sunt eu în viață, mai surprinzător… Îi promisesem lui Daniel Stanciu, de când eram amândoi în Israel, eu la Hapoel Haifa, el, la Hapoel Akko, că la un moment dat o să vin să joc la echipa la care este el.

Noi am petrecut mult timp împreună acolo, în Israel. I-am zis că fac tot posibilul să vin la el, la Akko, la finalul sezonului, dar echipa lui a retrogradat și Daniel a plecat din Israel. Nu era deloc simplu pentru el, un străin, să fie conducător la o formație din Israel. Am vrut să-l ajut atunci, dar nu a mai fost cazul.

Am ținut legătura cu el și i-am zis că vin. Eram la Astra și i-am promis încă o dată că dacă reziliez cu Astra o să vin la el, la "U" Cluj. Tot râzând, tot vorbind, am decis să vin la "U" Cluj. Nu pot să trec peste ceea ce promit. Așa sunt eu!

Daniel a venit la mine, la Brașov, mi-a arătat tot proiectul, mi-a spus ce se vrea, ce se întâmplă la "U" Cluj. Și m-a convins să semnez. Îmi place lumea din Cluj, de la club, îmi place cum se comportă și ce vrea fiecare. De aia am mers la "U" Cluj. Dacă spuneam că în Liga 1 joc până la 40 de ani, în liga a doua, la ce nivel e, joc fără probleme până la 50 de ani”, a explicat Tamaș, pentru Fanatik.

Fundașul a vorbit despre ceea ce vrea să obțină la “U” Cluj. “Îmi doresc să promovăm din acest sezon. Eu când îmi pun ceva în cap, aia vreau să realizez. Nu există altceva! Când am venit la Astra am zis că o să terminăm în primele trei. Unii râdeau… Și așa a fost! Cu probleme, cu neprobleme, am terminat pe locul trei. La fel îmi doresc să se întâmple și cu promovarea lui "U" Cluj”, a declarat fotbalistul ”Șepcilor roșii”.

Comenteaza