Geantă cu o sumă mare de bani şi acte pierdută în Floreşti. Poveste cu OAMENI faini

Geantă cu o sumă mare de bani şi acte pierdută în Floreşti. Poveste cu OAMENI faini
| Foto: colaj foto

Un clujean a pierdut recent în comuna Floreşti o geantă cu o sumă mare de bani şi acte. Ce au făcut floreştenii?

Floreştenii s-au mobilizat pe Facebook după ce au găsit în apropierea magazinului Profi Sub Cetate din comună o geantă în care se aflau actele unui mănăşturean şi o sumă serioasă de bani. 

Mau exact, şefa de magazin a postat pe un grup de Facebook al comunităţii din Floreşti un anunţ, însoţit de cartea de identitate a celui care şi-a pierdut actele şi geanta cu banii. 

"Domnul B... V... a pierdut o geantă în apropiere de Profi Sub Cetate cu o sumă mare de bani şi acte. Dacă îl cunoaşte cineva, îl aşteptăm la Profi Sub Cetate pt. a-i restitui bunurile pierdute", suna anunţul.

Jos pălăria în faţa celor care nu îşi însuşesc bunurile altora şi manifestă spirit civic. De fapt nu este prima dată când clujenii nu se mai complică cu poliţia pentru a înapoia bunurile pierdute ale cetăţenilor.

Aceştia fac anunţuri pe grupurile de Facebook, iar situaţia se rezolvă uneori mai rapid şi mai eficient decât cu declaraţii care ar trebui date sau chiar unele suspiciuni de furt ale oamenilor legii faţă de cei care au găsit bnurile. 

"REZOLVAT. Domnul a venit după geantă. Mulţumesc", a scris ulterior doamna care a dovedit că avem oameni faini şi cinstiţi la Cluj şi care a mulţumit altora pentru că au distribuit anunţul, devenind astfel o parte dintr-o faptă bună. 

CITEŞTE ŞI: "Jos pălaria!!! Mă înclin în faţa dvs. Există OAMENI" în Cluj-Napoca

Comenteaza